Nejlepší kuchařky na trhu, klidně i pro začátečníky
Každý znás co tráví nějaký ten čas v kuchyni aspoň jednou zabrouzdal do kuchařky pro návod, inspiraci či pouze aby si zlepšil své kulinářské umění.
V dnešní době využíváme spíše internetové kuchařky než tištěné, ale podle nás, ta tištěná forma je ta nejlepší. Dnes na trhu seženete více jak 1000 kuchařek, ale jak z tohoto množství vybratu tu néjlepší? My jsme pro Vás vybrali 4 kuchařky, které nás nejvíce zaujaly.
1. Pouliční pekařství - Sladkosti na všechny způsoby (autor: Paul Allam a David McGuinness)
Autorové Paul a David touto kuchařkou skvěle zachytili své umění u více než devadesáti výrobků. Jen při čtení máte chuť olíznout stránky s jejich výbornými dorty, koláči a croassanty. Za nás nejlepší kuchařka co se týče sladkých pokrmů.
2. Šťastná italská kuchyně (autor: redakce časopisu Saveur)
Redakce časopisu Saveur nám nabízí v této kuchařce 100 receptů fantastické italské kuchyně. Kuchařka obsahuje klasické i zcela nové recepty typické s italskou chutí a vůní. Každý milovník italské kuchyně musí mít tuto kuchařku doma. Z této knihy nám nejvíce chutnal pokrm topinky s ricottou a soppressatou.
3. Kouzlo kuchyně Čech a Moravy (autor: Roman Vaněk)
Roman Váněk v této kuchařce popisuje více jak 200 receptů české a moravské kuchyně. Kuchařka vás povede krok po kroku za dokonalým domácím pokrmem
4. Taková normální kuchařka (autor: Zdeněk Pohlreich)
Co by to byl za výběr těch nejlepších kuchařek kdyby v ní nebyla alespoň jedna kuchařka od Zdeňka Pohlreicha. Pán Pohlreich sepsal tuto kuchařku se slovy "Už dlouho jsem chtěl udělat takovkou normální kuchařku s recepty, které nejsou složité, netrvají dlouho a nákup surovin na jejich přípravu se dá uskutečnit pohodlně v každém běžném obchodě a finančně vás neskolí". Tato kuchařka si zaslouží místo v každé kuchyni.